Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus wil monsterbedrag voor Matthijs de Ligt betalen’

Juventus is één van de grootmachten die deze zomer wil uitpakken met de komst van Matthijs de Ligt. Volgens diverse media zijn ze bezig met een voorstel van een ongekende hoogte.

De Italiaanse kranten schrijven dat technisch directeur Fabio Paratici een vast bedrag van 75 miljoen euro overheeft voor de diensten van de piepjonge international van het Nederlands elftal. Daarbovenop zouden de Amsterdammers uit mogen kijken naar een x-aantal bonussen, die nog vorm moeten krijgen. Mogelijk wordt het bedrag dat FC Barcelona betaalt voor Frenkie de Jong (86 miljoen euro) hiermee overstegen.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Het is de vraag of dit genoeg zal zijn, want volgens de laatste geruchten vraagt directeur spelerszaken Marc Overmars van Ajax inmiddels een vast bedrag van 85 miljoen euro voor De Ligt. We weten dat de bovengenoemde Catalanen de stopper maar al te graag wil hebben en de voorkeur van de Ajacied zou ook bij een verhuizing naar het Camp Nou-stadion liggen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.