Voetbal4u.com

Eredivisie ‘KNVB geeft Feyenoord wederom een straf vanwege ongeregeldheden’

De KNVB heeft Feyenoord een boete gegeven van 25.000 euro vanwege het afsteken van vuurwerk tijdens de Klassieker met Ajax die met 6-2 gewonnen werd.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

De Feyenoord-aanhang heeft de eigen club dit seizoen al meerdere boetes opgeleverd. Eerder deze week deed de KNVB er zelfs een schepje bovenop door bekend te maken dat Vak S, waar de fanatieke fans zetelen, op donderdag 4 april tegen sc Heerenveen niet bevolkt mag worden. Ook daar kwam een boete van 15.000 euro bij kijken.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “De Rotterdammers kunnen nóg een straf tegemoetzien. Bij de verloren bekerwedstrijd van afgelopen maand tegen Ajax (0-3) werd weer vuurwerk afgestoken. De aanklager is opnieuw een vooronderzoek begonnen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.