Voetbal4u.com

Eredivisie Juventus gewaarschuwd: “Ajax is tot exceptionele dingen in staat”

Vandaag werd bekend dat Juventus in de kwartfinale van de Champions League Ajax gaat treffen. De Oude Dame lijkt op voorhand de grote favoriet maar het medium Calciomercato vindt dat de Amsterdammers niet onderschat moeten worden.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Er zijn jonge sterren als Matthijs de Ligt en Frenkie Jong en heeft de ervaring van Daley Blind en Dusan Tadic. Het team is tot exceptionele dingen in staat.” Ook wordt er geschreven over de geschiedenis tussen beide clubs. Natuurlijk komt daarbij de Champions League-finale van 1996 aan bod. Toen zegevierde Juventus na penalty’s. De laatste keer dat de teams elkaar troffen was in het seizoen 2009/2010, in de Europa League. Destijds wonnen de Italianen met 1-2 in Amsterdam en werd het in Turijn 0-0.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.