Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord raakt belangrijke schakel voor een prikkie kwijt’

De kans is groot dat Tonny Vilhena deze zomer Feyenoord gaat verlaten. Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam is het allerminst zeker dat de Rotterdammers de hoofdprijs krijgen voor haar middenvelder.

“De spelers beperken zich tot de competitie, en af en toe en bekerwedstrijd. Internationale wedstrijd is wat je wil als speler, dan kun je je onderscheiden”, opent de journalist van Voetbal International. Spelen voor Oranje is dan ook een belangrijke strohalm. “Natuurlijk is dat een kans voor Berghuis, natuurlijk kan Vilhena zich laten zien.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

“Maar clubs die geïnteresseerd zijn kijken naar een hele carrière, niet naar één seizoen. Dan is Berghuis wel een speler met een doorlopend contract die een substantieel bedrag waard is. Voor Vilhena geld eigenlijk hetzelfde. Al heeft hij na dit seizoen nog een éénjarig contract, dus die gaat Feyenoord niet heel veel geld meer opleveren”, aldus Krabbendam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.