Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mark van Bommel haalt uit naar PSV-publiek’

Afgelopen weekend won PSV met 2-0 van NAC Breda. Trainer Mark van Bommel had zich tijdens de wedstrijd geërgerd aan zijn eigen supporters. Ze floten namelijk omdat ze het spel van zijn ploeg erbarmelijk vonden.

“Ik heb me daaraan geërgerd”, reageerde Van Bommel vrijdagmiddag tijdens zijn persconferentie. “Als het even minder lijkt qua passing, moet je geen eigen spelers gaan uitfluiten. Het is heel mooi dat de harde kern dat goed oppikte.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

“Steun de ploeg, ook als het even minder lijkt”, wendde Van Bommel zich tot het PSV-publiek. “In de afgelopen dertien thuiswedstrijden hebben we grote uitslagen geboekt en het kan ook wel eens 2-0 worden. Dat is geen reden om eigen spelers uit te fluiten.”

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.