Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax bied een kleine 4 miljoen euro voor verdediger uit Ecuador’

Ajax wil haar selectie een impuls geven met de komst van een jonge verdediger uit Ecuador. Volgens het medium Gazeta Esportiva zou Marc Overmars een bod van 3,5 miljoen euro hebben neergelegd voor de 18-jarige Jackson Porozo. Hij staat onder contract bij het Braziliaanse Santos.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

In 2017 betaalde Santos ongeveer 1,5 miljoen euro om Porozo over te mogen nemen van de club Manta. Dat schijnt echter nog maar liefst 80 procent van zijn transferrechten in handen te hebben, waardoor de Brazilianen sowieso niet al te veel overhouden. De Ecuadoraanse verdediger heeft wel een klein beetje wat weg van Davinson Sánchez.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.