Voetbal4u.com

‘Cristiano Ronaldo lacht met loting tegen Ajax’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Cristiano Ronaldo zal in zijn nopjes zijn met de Champions League-loting van zijn club Juventus. Ze treffen namelijk Ajax in de kwartfinales en tegen die tegenstander scoorde hij maar liefst zeven maal in vijf wedstrijden.

Bij het medium La Stampa zijn ze positief: “De herinnering is zoet. De loting had veel zwaarder kunnen zijn. Juventus reist op woensdag 10 april af naar Amsterdam. De return wordt op dinsdag 16 april gespeeld in Turijn. Juventus hoopt de Europese droom op de best mogelijke manier te vervolgen. De finale in Rome van 1996 zal de Bianconeri inspireren.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

La Repubblica vult aan. “De twee wedstrijden tegen Real Madrid waren indrukwekkend. In Amsterdam had Ajax wel wat pech, toen de grote testwedstrijd met 1-2 werd verloren. In Bernabéu stortte de Real-dynastie echter in elkaar.” Calciomercato denkt dat Juventus het nog moeilijk gaat krijgen: “Lastiger dan tegen Atlético Madrid in ieder geval. Massimiliano Allegri kent Diego Simeone door en door en wist hoe hij hem moest gaan bestrijden. Ajax is een grote onbekende voor hem, een nieuwe speler in deze fase van het toernooi. Vooral de kwaliteit van de voorhoede is buitengewoon, met Hakim Ziyech, Dusan Tadic en David Neres.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *