Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag wijzigt pikorde in de selectie voor duel met Juventus’

Over een aantal weken staat voor Ajax het duel met Juventus in de Champions League op het programma. Een flink deel van de selectie staat voor dit duel op scherp en Noussair Mazraoui is zelfs al geschorst voor het eerste duel. De rechtsbackpositie moet dus worden ingevuld door iemand anders. Rasmus Kristensen kan hier spelen maar het lijkt erop dat het Joel Veltman gaat worden.

Mike Verweij rekent op Joël Veltman als vervanger. “Ze hebben Rasmus Kristensen ook, maar het lijkt erop dat Veltman hem al voorbij is”, zo laat de Ajax-watcher weten op de website van De Telegraaf. Een duidelijk signaal voor de Deense back dus.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

“Veltman heeft het in de finale van de Europa League tegen Manchester United ook erg goed gedaan als rechtsback. Hij komt terug van een kruisbandblessure en dan zijn er wel betere wedstrijden om te beginnen dan gelijk tegen Cristiano Ronaldo”, aldus Verweij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.