Voetbal4u.com

VANMIDDAG: Mechelen – Beerschot (PROMOTIEKRAKER)

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Vanmiddag om 16.00 gaat het dak eraf. Want dan spelen Mechelen en Beerschot-Wilrijk de returnwedstrijd voor promotie naar de Pro League. De heenwedstrijd van afgelopen zaterdag eindigde in een 0-0 stand. Spektakel is dus gegarandeerd. Volgens de Bookmaker Unibet.BE is Mechelen de favoriet om de returnwedstrijd te winnen maar je weet het maar nooit. Om 16.00 wordt er afgetrapt.

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN EN KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze pot rechtstreeks uit te zenden via haar website. Het enige dat je hoeft te doen is hier een account aan te maken en te zorgen voor een positief saldo! Ook krijg je na inschrijving een welkomstbonus van 200% tot 80 euro kado! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10euro en zij storten er dan direct 20 euro voor je bovenop! Of stort 40 en speel dan met 120euro! Een buitenkansje natuurlijk! Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot va Unibet.BE!!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *