Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax start morgen met opvallende basisspeler tegen AZ

Morgen staat de kraker tussen AZ en Ajax op het programma in het AFAS Stadion. De verwachting is dat trainer Erik ten Hag zal gaan starten met een opvallende speler is de basiself. Waarschijnlijk zal Zakaria Labyad net als in het inhaalduel met PEC Zwolle gaan starten.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Ajax-trainer Erik ten Hag hoopt morgenmiddag tegen AZ te kunnen beschikken over Hakim Ziyech en Frenkie de Jong. De training van vandaag moet daarover uitsluitsel geven. Het tweetal ontbrak ook al in de midweekse wedstrijd tegen PEC Zwolle, die Ajax nipt won (2-1). Ajax moet van winnen van AZ om PSV op de hielen te blijven zitten in de titelrace. Daar lijken de Amsterdammers gezien de historie de beste papieren voor te hebben. Het lukt AZ immers al jaren niet om van de traditionele topclubs te winnen.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

De krant gaat verder: “Een overwinning op Ajax is dan ook al lang geleden. In het seizoen 2014-2015 gebeurde dat voor het laatst. Toen maakte Aron Johansson de enige treffer in een confrontatie in Amsterdam. AZ mist alleen de langer geblesseerde Myron Boadu. De spits die begin dit seizoen zijn enkel brak, trainde deze week wel weer voor het eerst weer mee met de selectie.”

Doen De Jong en Ziyech daadwerkelijk niet mee tegen de Alkmaarders, dan kiest Ten Hag vermoedelijk voor een opstelling met David Neres op rechtsvoor en Labyad op het middenveld. De laatstgenoemde kwam tot voor kort vrijwel nooit in actie voor de Amsterdammers, maar dat is wel veranderd.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.