Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV moet gaan vrezen voor een wedstrijd zonder publiek’

PSV moet vrezen voor een straf van de KNVB. De supporters hebben zich namelijk misdragen en dat kan de club komen staan op een uitwedstrijd zonder publiek. Tegen sc Heerenveen en De Graafschap werd er vuurwerk afgestoken in het uitvak en dat kwam de Eredivisie-koploper al op een boete van 10.000 euro te staan. Toon Gerbrands zegt op de clubsite: “Iedereen begrijpt dat we voor dit geld een betere bestemming hadden kunnen vinden. Het dossier PSV in Zeist vult zich na een tijd zonder incidenten in rap tempo en dat kan verstrekkende gevolgen hebben.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

De algemeen directeur gaat verder: “We naderen het moment waarop we voor straf geen supporters mee mogen nemen. En dat zou echt sneu zijn, want de spelers roemen niet voor niets ook vaak de steun die ze buiten Eindhoven ontvangen.” PSV is het eens met de KNVB dat er geen vuurwerk afgestoken mag worden. “Het is gezamenlijk beleid. Er hebben in het verleden vreselijke incidenten plaatsgevonden. Mensen hebben blijvende schade opgelopen. Het is geen kwestie van roomser dan de paus willen zijn, het is pure noodzaak.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.