Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Alessandro Del Piero laat zich verrassend uit over Ajax’

Juventus treft in de kwartfinales van de Champions League Ajax. Clubicoon Allesandro Del Piero vind dat er te gemakkelijk wordt gedacht over de Amsterdamse ploeg.

Hij zegt in een interview met het dagblad Marca: “Dat vind ik inderdaad. Die Nederlanders mogen echt niet onderschat worden, want ze maakten gehakt van Real Madrid in het Bernabéu. De hele voetbalwereld heeft het over het spel dat ze dit seizoen laten zien in Europa en zoiets gebeurt echter niet zomaar. Persoonlijk vind ik Ajax juist een hele moeilijke tegenstander, maar om kampioen te worden zul je het ook in lastige wedstrijden moeten laten zien…”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Eerder liet oefenmeester Massimiliano Allegri van De Oude Dame zich al horen: “Het slaat nergens op om te zeggen dat Ajax geen partij is voor Juventus. Zij hebben in de vorige ronde Real Madrid uitgeschakeld. Het is een ploeg met erg veel talent. De ontmoetingen met Ajax zullen anders zijn dan onze wedstrijden tegen Atlético. Het zou een grote fout zijn om nu al aan de halve finales te denken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.