Voetbal4u.com

Eredivisie Erik ten Hag verrast met Ajax-opstelling tegen AZ vanmiddag

Ajax speelt vanmiddag een moeilijke uitwedstrijd tegen AZ. Het is de vraag in hoeverre de Amsterdammers hersteld zijn na het drukke schema van de afgelopen tijd.

Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Dusan Tadic en Noussair Mazraoui konden deze week allemaal niet voluit meetrainen op De Toekomst, maar De Telegraaf weet dat de vier Ajacieden voldoende hersteld zijn om aan de aftrap te verschijnen in het AFAS Stadion. Dat is nodig ook, want de Amsterdammers moeten eigenlijk wel winnen om uitzicht te houden op de koppositie. Binnenkort is het al weer tijd voor de climax: dan neemt de topclub het op tegen PSV in de Johan Cruijff ArenA.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Het is de vraag hoe Ten Hag precies aan gaat treden tegen de ploeg van coach John van den Brom. Het Algemeen Dagblad verwacht dat hij voor de zogenaamde Champions League-variant kiest, met David Neres en Ziyech op de vleugels en Tadic in de spits. Ook zou het zo kunnen zijn dat Lasse Schöne weer het kind van de rekening wordt, in dat geval speelt Kasper Dolberg op nummer negen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.