Voetbal4u.com

Eredivisie Van Geel: ‘Als ik hier voor Martin van Geel zou zitten dan was ik na het kampioenschap opgestapt’

Martin van Geel verheugd zich op de komst van Jaap Stam bij Feyenoord Hij denkt net zo goed met hem te kunnen samenwerken als met andere coaches onder zijn bewind. Dit zegt hij in een gesprek met de Telegraaf.

Van Geel gaat verder: “Ik ben 24 jaar technisch directeur en ik zie de uitdaging nog steeds, vooral voor Feyenoord. Als ik hier voor mijzelf zat, was ik na het kampioenschap gestopt. Want beter wordt het niet met de mogelijkheden die je bij Feyenoord hebt. Maar zo zit ik niet in elkaar.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Volgens de technisch directeur moet iedereen beseffen waar Feyenoord precies staat. “Waar komt de club vandaan en wat is er nu werkelijk mogelijk?”, zo geeft hij aan. “Het salarisbudget is per seizoen één miljoen euro omhoog gegaan, maar blijft nu twee jaar hangen op 18 miljoen. Het is dit jaar opnieuw bevroren. Tegelijkertijd stijgen de totale lasten van de club. Dus het wordt alleen maar uitdagender.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.