Voetbal4u.com

Eredivisie VIDEO: Samenvatting AZ – Ajax (1-0)

Ajax heeft vanmiddag een zeer gevoelige nederlaag geleden tegen AZ. in het AFAS stadion werd het namelijk 1-0 voor de thuisploeg. Ajax speelde pover en de nederlaag was verdiend te noemen.

Waar AZ in de eerste helft een aantal goede kansen noteerde, daar duurde het veertig minuten voordat Ajax eindelijk eens een goede mogelijkheid noteerde. Na een goedlopende aanval kreeg Donny van de Beek de kans om te koppen, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. Daardoor werd de eerste helft afgesloten met een 0-0 stand.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

In de tweede helft bleef AZ de bovenliggende ploeg. Calvin Stengs kreeg direct twee opgelegde kansen om de score te openen en ook Ron Vlaar had zijn vizier nog niet op scherp staan, maar de dikverdiende 1-0 viel alsnog. Ajax kreeg de bal niet weg na een hoekschop van AZ en daar profiteerde aanvoerder Guus Til dankbaar van. Van dichtbij tikte de AZ’er de bal in de korte hoek.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.