Voetbal4u.com

Eredivisie Woedend Juventus: “Ajax moet zich schamen!”

Ajax treft in de kwartfinales van de Champions League de mannen van Juventus. David Endt is Ajax-supporter en Italie-kenner en hij stelt dat de Amsterdammers zinnen op wraak vanwege de verloren finale in 96.

Rond dat duel gingen er hardnekkige geluiden over dopinggebruik bij de Juve-spelers. Dat Endt dat gerucht nu weer opratelt, zorgt voor enorme woede in Italië. “Ik las de woorden van Endt, en wil hem zeggen dat hij zich echt moet schamen. Dat team destijds heeft vanaf Dag 1 hard gewerkt om een droom te realiseren: de beker winnen en meebrengen naar Turijn. Daar zijn we in geslaagd, we hebben er veel voor over moeten hebben”, reageert Alessio Tacchinardi, middenvelder van Juve in ’96, in de Corriere dello Sport.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

“Schaam je dus, Ajax. Ik hoop dat de Juventus-spelers dit gaan gebruiken als stimulans, om voor de zoveelste keer Ajax uit te kunnen gaan schakelen”, aldus Tacchinardi tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.