Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV wil miljoenen vangen voor overbodige verdediger’

Deze zomer neemt PSV vrijwel zeker afscheid van de Australische verdediger Aziz Behich. Dit weet de Turkse krant Milliyet te melden. Behich werd afgelopen zomer nog gecontracteerd door PSV, maar de Australische linksback speelt zelden onder Mark van Bommel. In de Eredivisie staat de teller pas op zeventig speelminuten. PSV-fans zullen zich vooral zijn dramatische optreden tegen RKC Waalwijk in de KNVB Beker (2-3 na verlenging) nog herinneren.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Voor Behich is het nu wel mooi geweest. De Australische verdediger is ontevreden bij PSV en heeft de clubleiding naar verluidt geïnformeerd over zijn beslissing. Besiktas zou al hebben geïnformeerd, maar de Eindhovenaren zouden 4 miljoen euro eisen als afkoopsom en dat lijkt voorlopig te gortig.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.