Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax krijgt meerdere spelers van FC Barcelona’

Volgens het Spaanse medium Sport zijn Ajax en FC Barcelona aan het praten over een samenwerking. De Catalaanse grootmacht wil meerdere jonge spelers gaan verhuren zodat ze later de overstap kunnen gaan maken naar het grote werk.

Bij de onderhandelingen over de transfer van Frenkie de Jong naar Catalonië voor 86 miljoen euro hebben de beide partijen naar verluidt al gesproken over een nauwere samenwerking. Barça beschikt over een goede jeugdopleiding op La Masia, maar de jonge voetballers van de grootmacht hebben moeite om zich in het eerste elftal te spelen. Op dat gebied zou Ajax uitkomst kunnen bieden.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Ook wordt eraan gedacht om Zuid-Amerikaanse spelers eerst naar Amsterdam te sturen zodat ze kunnen acclimatiseren in Europa. Blijken deze voetballers een meerwaarde voor de Eredivisie-topclub, dan zouden ze vervolgens weer naar Barcelona kunnen transfereren. In de afgelopen jaren legden de Catalanen jongelingen als Marlon, Yerry Mina, Jean-Clair Todibo, Gabriel Moraes en Emerson vast, maar meer dan eens liepen dergelijke deals uit op een mislukking.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.