Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heeft vijf sterkhouders uit de Eredivisie die ze willen aantrekken’

Ajax wil deze zomer uitpakken met de komst van maar liefst vijf smaakmakers uit de Nederlandse Eredivisie. Dit weet Hans Kraay Jr. te melden. Verslaggever van Fox Sports.

“Ajax gaat deze zomer voor minimaal 200 miljoen euro verkopen”, voorspelt Kraay in het FOX Sports-programma Voetbalpraat. “Ze gaan er van uit dat Onana weg is, De Ligt, Frenkie de Jong is al weg, Ziyech gaat weg en ze houden er heel erg rekening mee dat ook Tagliafico weg zal gaan. Die is zó verschrikkelijk goed.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Volgens Kraay heeft Ajax diverse Eredivisie-smaakmakers in het vizier. Met name bij AZ. “Ze hebben topscouts tien à twaalf weken op Koopmeiners, Til en Stengs gezet. Die kunnen ze allemaal betalen. Ze gaan Ritsu Doan bekijken, er zit elke week iemand op Ödegaard. Maar dan ook élke week, inclusief trainingen. Ajax zegt dat ze iedere speler uit de Eredivisie kunnen halen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.