Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil transferrecord breken om belangrijkste doelwit binnen te halen’

Ajax zou bereid zijn om erg ver te gaan om Martin Odegaard binnen te halen. Dit weet Hans Kraay Jr. te melden, verslaggever van Fox Sports.

Hakim Ziyech wilde voorafgaand aan het huidige voetbalseizoen eigenlijk al vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA, maar kreeg toen geen aanbieding die hem echt aanstond. Het is echter wel duidelijk dat de international van Marokko over een aantal maanden wel de deur uit zal lopen bij de huidige nummer twee van de Eredivisie, maar Ajax heeft al een vervanger in gedachten: Ödegaard, die weliswaar op huurbasis uitkomt voor Vitesse, maar officieel eigendom is van Real Madrid.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Bij FOX Sports zegt Kraay: “Ajax schrikt niet van de twintig miljoen die Real Madrid gaat vragen. Ze willen hem nu gaan verkopen. Daarom volgen ze hem op alle facetten heel intensief: zou hij onze nummer tien kunnen zijn en maakt hij genoeg goals?” Ook Guus Til, Teun Koopmeiners en Calvin Stengs (AZ) zouden op het verlanglijstje van directeur spelerszaken Marc Overmars staan, zo konden we gisteren al lezen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.