Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Drie superdure spelers kunnen deze zomer vertrekken bij PSV

PSV heeft drie peperdure spelers in huis waarvan het beter lijkt dat ze gaan vertrekken. Het gaat om Gaston Pereiro, Erick Gutierrez en Maxi Romero. Alle drie hebben ze een groot salaris maar hebben ze geen basisplaats in Eindhoven.

Het contract van Pereiro loopt af in 2020 dus als ze nog iets voor hem willen hebben dan zal hij deze zomer van de hand moeten worden gedaan. Pereiro en zijn management zijn niet bereid om te onderhandelen over een verlenging en denken aan een nieuwe stap in de carrière van de Uruguayaan, bijvoorbeeld in de top van de Serie A. Technisch directeur John de Jong kan nog best wat miljoenen vragen voor Pereiro, maar voor een echte klapper zal hij niet zorgen.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

De situatie van Gutiérrez in Eindhoven is natuurlijk behoorlijk schrijnend te noemen. Iets meer dan een half jaar geleden werd hij binnengehaald als dé grote aankoop, maar in de pikorde is hij al voorbijgestreefd door spelers als Mohammed Ihattaren en Cody Gakpo. Er zouden echter een aantal clubs uit de Amerikaanse Major League Soccer zijn die hem wel een nieuwe kans willen geven.

Voor Maximiliano Romero legde de huidige koploper van de Eredivisie meer dan 10 miljoen euro op tafel, maar de Argentijnse spits is eigenlijk alleen nog maar geblesseerd geweest. Het valt dan ook niet uit te sluiten dat hij in de zomer voor een vertrek kiest, mogelijk op huurbasis. Het is momenteel immers onmogelijk voor PSV om het aankoopbedrag terug te verdienen.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.