Voetbal4u.com

Eredivisie “Via Feyenoord overstap maken naar de Europese top”

Orkun Kokcu het talent van Feyenoord kijkt alvast vooruit. Hij ziet zichzelf wel via de Rotterdammers de overstap gaan maken naar de Europese top.

“Aan het begin van het seizoen was het mijn doel om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen en minuten te maken. De laatste weken is het lekker gegaan, nu moet ik doorpakken”, stelt Kökcü in gesprek met FOX Sports. Zijn geduld werd echter flink op de proef gesteld. “Ik was er al langer klaar voor, maar ik heb nu de kans gekregen en gepakt. Het is nu mijn doelstelling om basisspeler te worden en daar ga ik alles aan doen.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

“Ik wil eerst een goed aantal wedstrijden bij Feyenoord spelen en dan de stap naar de top van Europa maken”, vervolgt Kökcü zijn ambities. Voorlopig ligt hij nog bij Feyenoord vast; onlangs verlengde de Turk tot medio 2023. “Ik heb uitgebreid met de club gesproken over de plannen met mij en voel het vertrouwen dat ik hier bij Feyenoord de komende jaren kan uitgroeien tot een vaste waarde.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.