Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lionel Messi heeft keiharde boodschap voor Ajacied: niet goed genoeg’

Frenkie de Jong maakt volgend seizoen de overstap naar FC Barcelona. Er wordt maar liefst 86 miljoen euro voor hem betaald. Maar hij is niet de enige. Zo zou ook Nicolas Tagliafico op het lijstje staan van de Catalaanse grootmacht.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Dit weet het medium Don Balon te melden. Lionel Messi daarentegen ziet hem liever niet naar Barca komen. Messi zou immers van mening zijn dat de linksback van Ajax, die ook twaalf caps voor Argentinië achter zijn naam heeft, niet goed genoeg zou zijn om in Camp Nou te spelen. Barça lijkt zijn zoektocht dus voort te moeten zetten.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.