Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax in een transferstrijd verwikkeld met Barca om Zweedse tweeling’

Zowel Ajax als Barcelona hebben verregaande interesse in een Zweede voetbaltweeling. Volgens het medium El Mundo Deportivo gaat het om Filip en Luka Frei. De achttienjarige broers staan onder contract bij FC Zürich, maar lopen op dit moment stage bij FC Barcelona. De Catalanen willen de gebroeders Frei graag een aantal dagen van dichtbij aan het werk zien.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Filip is een speler die de volledige rechtervleugel kan bestrijken. Luka is, volgens de Spaanse sportkrant, meer een ‘type Andrés Iniesta’. Wat de kansen van Ajax zijn, is niet bekend.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.