Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax laat Matthijs de Ligt gaan voor gereduceerde prijs’

Ajax lijkt Matthijs de Ligt zijn droomtransfer te gaan gunnen. De centrale verdediger wil graag naar Barcelona maar die ontberen het monsterbedrag dat De Ligt moet gaan opbrengen voor de Amsterdammers.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Volgens het Catalaanse medium TV3 zou Ajax akkoord willen gaan met een transfersom van 70 miljoen euro. Voor FC Barcelona is die prijs acceptabel en zeker gezien de eerdere bedragen die werden genoemd. Wel dreigt er een probleem te kunnen ontstaan indien Paris Saint-Germain, Juventus en Bayern München een transferoorlog ontwikkelen, maar de wens van De Ligt kan dan alsnog goed nieuws opleveren.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.