Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus mijdt de VS om arrestatie van Cristiano Ronaldo te voorkomen’

Juventus de club van Cristiano Ronaldo vermijd uitstapjes naar de Verenigde Staten. Dit om te voorkomen dat Cristiano Ronaldo eventueel zou worden gearresteerd. Dit vanwege een verkrachtingszaak die daar speelt. Dit weet The New York Times te melden.

De Oude Dame neemt wel deel aan de International Champions Cup als voorbereiding op het seizoen 2019-2020. De meeste wedstrijden worden gespeeld in Verenigde Staten. Het programma van Juventus zal echter plaatsvinden in Azië. Het Amerikaanse dagblad denkt dat verkrachtingszaak waarvan Ronaldo verdacht wordt, de oorzaak is van het mijden van Amerika. De zaak wordt nog steeds onderzocht.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Het onderzoek van de politie in Las Vegas, over het incident in 2009, loopt sinds afgelopen juli. Juventus wil het risico niet lopen dat de 34-jarige superster wordt opgepakt als de Italiaanse club voet op Amerikaanse bodem zet. Volgens The New York Times is in samenspraak met de toernooiorganisatie besloten om alle wedstrijden in Azië te spelen. De tegenstander van Ajax in de Champions League zelf zegt dat het na een serie wedstrijden in de VS ‘logisch’ is dat Juventus nu oostwaarts trekt.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.