Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Kevin de Bruyne vergroot zijn vermogen met lucratieve overstap’

Kevin de Bruyne is momenteel herstellend van een blessure. Toch is de sterkhouder van Manchester City bezig met de nodige nieuwe dingen. Zo maakte hij bekend dat hij een samenwerking aan gaat met Roc Nation. Dit is het marketingbedrijf van de Amerikaanse rapper Jay-Z.

29 MAART DE PLAY-OFF 1! WED EN KIJK LIVE ALS BELG NAAR AL DEZE WEDSTRIJDEN BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

De Rode Duivel neemt met deze overeenkomst deels afstand van zijn samenwerking met zijn makelaar sinds jaar en dag, Patrick De Koster. Hij blijft wel met hem samenwerken, maar zijn sponsordeals zullen nu worden beheerd door Roc Nation, zo weet HLN. Een mooie ‘transfer’ dus voor De Bruyne, die hem ongetwijfeld geen windeieren zullen leggen.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.