Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Dries Mertens maakt drastische transferbeslissing’

De toekomst van Dries Mertens lijkt niet bij de Italiaanse grootmacht Napoli te liggen. Ze nemen aan het einde van het seizoen graag afscheid van hem omdat ze dan nog een transfersom voor hem kunnen vangen.

29 MAART DE PLAY-OFF 1! WED EN KIJK LIVE ALS BELG NAAR AL DEZE WEDSTRIJDEN BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

Gezien de interesse uit China, zou dat best nog een behoorlijk bedrag kunnen zijn. Er is sprake van een transfersom van 20 miljoen euro. Máár Mertens zou het volgens La Gazzetta dello Sport niet zien zitten om straks te beschikken bij Napoli, en zijn contract daar gewoon uit te doen. Op die manier zou hij de club in 2020 dus transfervrij verlaten, indien er geen contractverlenging komt.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.