Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Genk wil Clement niet afstaan aan Club Brugge’

Bij KRC Genk zien ze trainer Phillipe Clement liever niet vertrekken naar Club Brugge. Ze willen dan ook een stokje steken over een mogelijke transfer. Gezien de strubbelingen met Leko, mag echter wel worden verwacht dat Club die mogelijkheid zou kunnen onderzoeken.

29 MAART DE PLAY-OFF 1! WED EN KIJK LIVE ALS BELG NAAR AL DEZE WEDSTRIJDEN BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

Genk wil die hoop echter al op voorhand de kop indrukken. Want naast financiële verbeteringen in een nieuw contract, zal het Clement ook verzekeren dat hij een groot deel van de transferinkomsten mag herinvesteren. Zodoende de sportieve ambities kracht bij te zetten, zo weet Het Nieuwsblad.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.