Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax kan fluiten naar gedroomde inkomende transfer’

Het gaat Ajax voor de wind in sportief en financieel opzicht. Toch is Marc Overmars al hard bezig met het samenstellen van de selectie voor volgend seizoen en daarin zet hij hoog in.

Toptalent Moise Kean werd genoemd, maar hij is absoluut onhaalbaar. Dat concludeert men vanuit Italië én Nederland na de laatste interland van Juventus-aanvaller Kean, gisteravond tegen Finland. In de 2-0 zege van Italië maakte Kean namelijk een verpletterende indruk, resulterend in één doelpunt van zijn kant.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? CHECK DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Willem Haak, journalist en kenner van het Italiaanse voetbal, schrijft bijvoorbeeld op Twitter: ‘Het lijstje met redenen waarom international Kean niet naar Ajax zou gaan wordt met de week groter, trouwens. Zelfs op huurbasis enorm onwaarschijnlijk. Gerucht kan echt de ijskast in.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.