Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt ontketend heuse oorlog in transferland’

Matthijs de Ligt is één van de meest gewilde spelers in transferland. De verwachting is dan ook dat hij voor een enorm bedrag gaat vertrekken bij Ajax. De strijd om zijn signatuur is inmiddels losgebarsten.

Volgens Don Balón heeft Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez besloten om een bod van 75 miljoen euro te lanceren voor de international van Oranje. Dat is meer dan FC Barcelona, dat 70 miljoen euro klaar heeft liggen om De Ligt naar de Spaanse competitie te halen.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? CHECK DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Real Madrid wil vooralsnog verder gaan dan de aartsrivaal, maar FC Barcelona heeft desalniettemin de beste papieren. De Catalanen zijn de droomclub van De Ligt, die bovendien graag wil blijven samenspelen met Frenkie de Jong. Ook Ajax zelf heeft een goede relatie met Barcelona.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.