Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Transfer Matthijs de Ligt naar Barcelona gaat een ruildeal worden’

FC Barcelona wil alles in het werk stellen om Matthijs de Ligt deze zomer naar Camp Nou te halen. Volgens het medium Sport willen ze zelfs een speler inzetten om de deal te sluiten. Het gaat om de negentienjarige stopper Jean-Clair Todibo.

Voorzitter Josep Maria Bartomeu van de Catalanen vliegt deze week nog naar Schiphol om de laatste puntjes op de i te zetten wat betreft de deal rond De Ligt. De bovengenoemde bron stelt dat de Amsterdammers sowieso een megabedrag zullen verdienen met de verkoop van hun jonge centrumverdediger, maar vermoedelijk krijgt de nummer twee van de Eredivisie dus ook de beschikking over Todibo. Het is nog niet helemaal bekend hoe dit er precies uit gaat zien. Het zou kunnen gaan om een huurdeal, of misschien wel een definitieve transfer met een terugkoopclausule.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? CHECK DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Todibo speelde in de eerste seizoenshelft van deze voetbaljaargang nog voor Toulouse, maar werd in de winter op de kop getikt door Barça voor 1 miljoen euro. De geldsom die de grootmacht over diende te maken was zo klein omdat de verdediger in het Stadium Municipal nog maar een contract had tot de zomer van 2019. Zijn marktwaarde wordt geschat op 8 miljoen euro.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.