Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zaakwaarnemer krijgt opdracht om Lozano droomtransfer te bezorgen’

Hirving Lozano staat op de scoutingslijst van Manchester United. Eerst wilde United Jadon Sancho halen van Borussia Dortmund maar hij moet een absoluut vermogen kosten. Lozano is een goedkopere optie en daarom hebben ze besloten om voor hem te gaan. Dit weet de krant La Gazetta dello Sport te melden.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? CHECK DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

United heeft door toedoen van Napoli een flinke achterstand, maar de clubleiding heeft al een potentiële oplossing op het oog. De Engelse topclub wil de goede relatie met spelersmakelaar Raiola gebruiken om Lozano alsnog naar Old Trafford te halen.

Raiola haalde eerder spelers als Paul Pogba, Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic naar Manchester.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.