Voetbal4u.com

Eredivisie Van Persie praat met Van Geel: ‘Ik ga me niet committeren’

Het is nog onzeker of Robin van Persie na dit seizoen behouden blijft voor Feyenoord. Hij heeft vorige week een gespek gehad met Martin van Geel om volgend seizoen aan de slag te gaan als spitsentrainer.

Na afloop van het huidige seizoen beëindigt Van Persie (35) zijn loopbaan. Feyenoord wil hem graag voor de club behouden. “We hebben een gesprek gehad. Maar goed, dat is het eigenlijk”, laat de linkspoot voor de camera van RTV Rijnmond weten.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? CHECK DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

“Wat ik al zei: ik ga me niet committeren voor een seizoen. Ik weet niet precies hoe het gaat lopen. We hebben gebrainstormd over hoe ik dingen zie, hoe Feyenoord dingen ziet… Daarin komen heel veel dingen aan bod. We gaan kijken, maar voor mij is het nu zo dat ik per 12 mei stop bij Feyenoord. That’s it.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.