Voetbal4u.com

Italië ‘Opnieuw grote tegenslag voor Juventus in aanloop naar CL-duel met Ajax’

Het zit Juventus niet mee in de aanloop naar de Champions League-clash met Ajax. Ze hebben veel blessuregevallen in de selectie en het lijkt alleen maar erger te worden.

Volgens de Italiaanse media ziet het ernaar uit dat Cristiano Ronaldo toch wat langer buitenspel zal staan. De superster raakte geblesseerd tijdens de interland van Portugal tegen Servië (1-1) en speelde aanvankelijk mooi weer, maar de laatste tests hebben uitgewezen dat hij er sowieso niet bij is tegen Cagliari en AC Milan, waarbij het zeer onzeker is dat hij in actie kan komen in de Champions League tegen Ajax.

Douglas Costa is er vermoedelijk óók niet bij tegen de Amsterdammers in de Johan Cruijff ArenA. De Braziliaanse vleugelspits is al wat langer geblesseerd en werkt hard aan zijn herstel, maar heeft straks wedstrijdritme nodig en zal het eerst moeten doen met een paar invalbeurtjes. Als laatste viel Paulo Dybala in het afgelopen weekend uit bij de warming-up van de nummer één van de Serie A voor het duel met Empoli (1-0 overwinning). Na het laatste fluitsignaal was oefenmeester Massimiliano Allegri positief (hij sprak van een voorzorgsmaatregel), maar dat zou zomaar eens een leugentje om bestwil geweest kunnen zijn…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.