Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Anderlecht kan licentie verliezen door Hein Vanhaezebrouck’

Sinds zijn ontslag bij Anderlecht wacht Hein Vanhaezebrouck nog altijd op zijn geld. Hiet zich gisteren dan ook ongekend kritisch uit over zijn werkgever. Een aantal maanden geleden nam Fred Rutten het stokje over van hem maar echt beter gaat het sindsdien nog niet.

“Wars van mediatraining of imagebuilding beweert Vanhaezebrouck dat hij nog niet al zijn geld heeft gekregen. Vanhaezebrouck kwam met het idee. Zijn makelaar Mogi Bayat hield hem niet tegen. Dit past in zijn kraam: de beschadiging van het instituut Anderlecht gaat onverminderd voort.”

DONDERDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL GRATIS DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT VAN HET EERSTE DOELPUNT & WIN €25.000!!

ONTDEK HET HIER!!! facebook

Máár, zo stelt de krant, zou hij Paars-Wit wel eens in grote (licentie)problemen kunnen brengen: “Anderlecht reageert sereen en beweert dat de ex-trainer wel volledig betaald is. Welles-nietes dus, met het tijdstip van de betaling van de groepsverzekering als twistpunt. De afhandeling van het contract zal in de rechtbank gebeuren, tenzij de proflicentie voor Anderlecht ervan afhangt.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.