Voetbal4u.com

‘Drie Belgische topclubs geinteresseerd in Junior Edmilson’

Afgelopen zomer verruilde Junior Edmilson Standard Luik voor een avontuur in Qatar. Het niveauverschil met de Belgische competitie is nogal groot te noemen en daarom werd hij deze winter alweer gelinkt aan clubs in Europa.

Een aantal Turkse clubs, met name Besiktas, alsook Brighton en FC Porto toonden in de wintermercato tevergeefs belangstelling. Maar ook enkele Belgische (top)ploegen speelden met de gedachte om Edmilson, die uiteindelijk gewoon bij Al Duhail bleef, terug te halen. “Klopt. Standard, Gent, Antwerp… Maar België stond niet in mijn agenda. Misschien ooit, maar nu niet”, onthult Edmilson in Het Belang van Limburg.

DONDERDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER & WIN €25.000!!

MEESPELEN IS GRATIS!!! facebook

Indien het er op termijn toch van zou komen, heeft hij alvast een favoriete bestemming. “Uiteraard heeft Standard dan de voorkeur. Zeg nooit nooit, maar als ik terugkeer, spreek ik zeker eerst met de club van mijn hart. In december mocht ik op Sclessin tegen Oostende de aftrap geven. Het welkom dat de supporters me toen gaven was overweldigend.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *