Voetbal4u.com

‘Hein Vanhaezebrouck plots genoemd bij Belgische topclub’

Hein Vanhaezebrouck kent nog de nodige wrok jegens Anderlecht sinds zijn ontslag maar hij zou zomaar weer kunnen gaan opduiken in de Pro League als trainer. Nu niet bij Anderlecht maar er is een andere club geinteresseerd in zijn diensten.

Bij AA Gent heeft Jess Thorup tot dusver nochtans een fraai parcours afgelegd. Maar wanneer de Buffalo’s het laten afweten in Play-Off I en de bekerfinale tegen KV Mechelen niet gewonnen wordt, zou ook zijn positie wel eens in het gedrang kunnen komen. “In geval de Gentse trainer vertrekt, zijn er genoeg gegadigden voor een zitje op de bank in de Ghelamco Arena. Onvermijdelijk circuleert de naam van Hein Vanhaezebrouck, die hoog aangeslagen wordt door voorzitter Ivan De Witte vanwege zijn titel en zijn parcours in de Champions League”, schrijft Sport/Voetbalmagazine.

DONDERDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER & WIN €25.000!!

MEESPELEN IS GRATIS!!! facebook

Toch lijkt dergelijke terugkeer redelijk onwaarschijnlijk, Vanhaezebrouck liet immers al uitschijnen dat hij wellicht in het buitenland aan de slag gaat. Maar er lopen nog enkele Belgische coaches rond die op papier geschikt zijn voor Gent. “Felice Mazzu, die nooit karig is met complimenten jegens de club wanneer hij er in de competitie op bezoek komt. Hij werd na het ontslag van Vanderhaeghe in het begin van het seizoen via Roger Henrotay al eens gepolst over een mogelijke verhuis naar Gent.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *