Voetbal4u.com

Eredivisie PSV nu al zeker van voorrondes Champions League

Door de zege van PSV gisteren op PEC Zwolle zijn de Eindhovenaren al verzekerd van Champions League-voetbal volgend seizoen. Ze zijn namelijk niet meer in te halen door zowel AZ als Feyenoord. Dit weet het Eindhovens Dagblad vanmorgen te melden.

De ploeg van Mark van Bommel is na de zege op PEC zeker van de tweede voorronde van het toernooi. Wordt PSV kampioen, dan belandt de ploeg in de derde voorronde. In totaal zijn er vier voorrondes. Wie daar doorheen komt, belandt in de groepsfase met zes pouleduels.”

“Nummer 3 AZ en nummer 4 Feyenoord kunnen PSV niet meer inhalen. Met nog zes speelrondes te gaan gaat het voor PSV uiteraard om de titel, maar de ploeg heeft ook komend seizoen dus weer de kans om het miljoenenbal van de UEFA te bereiken”, zo besluit de Eindhovense krant.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.