Voetbal4u.com

Jupiler League AA Gent trekt aan de bel: “Dit zijn geen eerlijke Play-Offs”

Voordat de Play-Offs begonnen werd AA Gent een kans toegedicht om het kampioenschap te pakken. Nu twee speeldagen verder kunnen deze aspiraties terug de koelkast in. Gent verloor namelijk tweemaal. Manager Michel Louwagie is niet blij met de gang van zaken.

“Genk wordt onze derde match op zes dagen, dat is toch niet meer eerlijk? Andere ploegen krijgen twee tot zelfs drie dagen meer rust. Elke fysioloog zal je bevestigen dat één of twee dagen meer recuperatie heel belangrijk zijn”, luidt hij de alarmbel bij Het Nieuwsblad.

SUPERTIP! WED LIVE OP DE PRO LEAGUE PLAY-OFFS EN ONTVANG EEN GRATIS WEDDENSCHAP TOT €10!!

ONTDEK HET HIER!!! facebook

Louwagie vindt dat een beetje meer ‘feeling’ bij de kalendercommissie op zijn plaats was geweest. “Dit zijn geen eerlijke Play-Offs. Gent wordt gewoon benadeeld. Waarom konden we Genk-Gent niet op dinsdag spelen? Andere clubs ­mogen wel op maandag spelen”, klonk het.

Waarom de wedstrijd niet op dinsdag wordt gespeeld, heeft overigens te maken met de Champions League die dan weer van start gaat. De UEFA laat geen competitieduels toe op dezelfde uren als die wedstrijden en dus zou de aftrap in Genk-Gent al vroeg op de avond gegeven moeten worden. Niet interessant voor zowel de supporters als de televisierechten-houders.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.