Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Anderlecht werkt hard aan terughalen van publiekslieveling’

Het seizoen van Anderlecht is op zijn minst zwak te noemen. De directie is hard bezig met het samenstellen van een goede selectie voor het volgende seizoen want nog een jaar als deze kan echt niet.

Sowieso zal RSCA op zoek gaan naar jonge, veelbelovende spelers die op termijn met een meerwaarde verkocht kunnen worden. Maar gezien de sportieve malaise zijn ook enkele grote, ervaren namen geen overbodige luxe. Wat dat betreft werd onlangs gemeld dat Paars-Wit overweegt om Dieumerci Mbokani terug te halen. En volgens Het Laatste Nieuws wordt de interesse in de Congolese spits steeds concreter.

SUPERTIP! WED LIVE OP DE PRO LEAGUE PLAY-OFFS EN ONTVANG EEN GRATIS WEDDENSCHAP TOT €10!!

ONTDEK HET HIER!!! facebook

De voormalige Gouden Schoen is inmiddels alweer 33 jaar, maar bewees bij Antwerp dat hij op Belgisch niveau nog steeds tot de top behoort. Bovendien is hij straks einde contract op de Bosuil, waardoor het financiële risico behoorlijk meevalt. “Dat hij sinds zijn vorige periode bij RSCA nog niet veel veranderd is, is een mening die ook meerdere sportieve kopstukken op Anderlecht delen. In die mate zelfs dat Paars-Wit het rugnummer zeventig van Antwerp op de voet volgt”, schrijft HLN.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.