Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marcel Brands gaat zich melden bij Ajax met megabod’

Ajax kan binnenkort een telefoontje van Marcel Brands verwachten voor één van haar spelers. Volgens het medium UOL Esporte wil Everton namelijk uitpakken met het aantrekken van David Neres.

De buitenspeler laat zich vertegenwoordigen door hetzelfde zaakwaarnemersbureau als zijn landgenoten Bernard en Richarlison, die al voor de Toffees spelen. Een simpel optelsommetje is snel gemaakt en de nummer tien van de Premier League lijkt ook daadwerkelijk concrete interesse te hebben in een deal. Goedkoop zal Neres echter niet zijn, want het bovengenoemde medium schrijft dat Ajax minstens een bedrag van 45 miljoen euro wil ontvangen voor de handtekening van de kersverse international van Brazilië.

De naam van Neres prijkt op meer verlanglijstjes, bijvoorbeeld die van Bayern München, Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur, Paris Saint-Germain, AC Milan en Liverpool. In de afgelopen winterstop meldde Guangzhou Evergrande zich aan het front voor de vleugelspits met een bod van 43 miljoen euro, maar dat werd afgeslagen door directeur spelerszaken Marc Overmars.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.