Voetbal4u.com

Engeland ‘Memphis Depay staat voor pikante droomtransfer’

De kans is aanwezig dat Memphis Depay volgend seizoen weer in de Premier League speelt. Liverpool is namelijk geinteresseerd in de aanvaller van Lyon en het Nederlands elftal.

De scouts van de Reds zouden al meerdere rapporten samengesteld hebben over de international van het Nederlands elftal. De grootmacht bereidt zich voor op een eventueel vertrek van Sadio Mané, die op het verlanglijstje van oefenmeester Zinedine Zidane van Real Madrid staat. Vertrekt de Senegalees, dan zal hij een passende opvolger moeten krijgen op Anfield Road. En wat dat betreft komt de naam van Memphis dus om de hoek kijken.

Het is zeker niet onmogelijk dat Olympique Lyon de aanvaller laat gaan. Depay krijgt genoeg speeltijd in de Ligue 1, maar is niet altijd meer een vaste waarde, vooral omdat hij niet meer op zijn favoriete positie kan spelen door de aanwezigheid van Moussa Dembélé. Dat laat onverlet dat voorzitter Jean-Michel Aulas behoorlijk hoog in de boom zit: Memphis kost minstens 40 miljoen euro en misschien wel een stuk meer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.