Voetbal4u.com

Jupiler League SUPERTIP: Genk – AA Gent (Play-Offs 06-04-2019)

Vanavond spelen Genk en Gent tegen elkaar in de Play-Offs. Om 20.30 uur zal er worden afgetrapt. Het is de derde speelronde in de prestigieuze PO1. Genk staat eerste in de rangschikking en Gent op een zesde plaats. Wie gaat er kampioen van Belgie worden? Volgens de bookmaker is Genk de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal is natuurlijk rond.

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN EN KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze pot rechtstreeks uit te zenden via haar website. Het enige dat je hoeft te doen is hier een account aan te maken en te zorgen voor een positief saldo! Ook krijg je na inschrijving een welkomstbonus van 200% tot 80 euro kado! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10euro en zij storten er dan direct 20 euro voor je bovenop! Of stort 40 en speel dan met 120euro! Een buitenkansje natuurlijk! Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot va Unibet.BE!!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.