Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Alexander Isak zwaar onder de indruk van deze Ajacied’

Alexander Isak speelde gisteren met Willem II tegen Ajax. Hij verloor met 1-4. In de wedstrijd speelde hij tegen Matthijs de Ligt en Daley Blind. Vooral eerstgenoemde heeft veel indruk op hem gemaakt.

In gesprek met FOX Sports zegt de spits: “Ik ging niet het veld in met het gevoel dat het een ander soort wedstrijd was, maar het was wel speciaal. De Ligt is een geweldige verdediger. Hij is net zo oud als ik. Het was erg inspirerend om tegen hem te spelen.”

Weer schoot Isak een strafschop tegen de touwen, niet voor het eerst dit seizoen. Tegen Fortuna Sittard maakte hij er zelfs drie. “Je moet gefocust blijven. Soms willen anderen je afleiden. Deze keer ook, de bal zou niet op de stip hebben gelegen. Daar moet je niet mee bezig zijn. Je moet kalm blijven en je focussen op het scoren.” De treffer leverde de Tilburgers niets op. “Ajax heeft verdiend gewonnen. Persoonlijk ben ik blij dat ik weer een doelpunt heb gemaakt. Het was lastig voor ons. Ajax is een topteam en dat was merkbaar. Misschien zelfs het beste team in de competitie.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.