Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arjen Robben geeft PSV en Groningen update over zijn toekomst’

Waar ligt de toekomst van Arjen Robben? De Nederlandse superster is bezig aan zijn laatste maanden als speler van Bayern Munchen en het is nog niet duidelijk naar welke club hij zal verkassen. Het ligt niet in zijn aard om al te gaan afbouwen.

Diverse media schrijven daarom dat het niet waarschijnlijk is dat de aanvaller uit Bedum zijn carrière voorzet in de Eredivisie bij FC Groningen of PSV. Robben lijkt namelijk een voorkeur te hebben voor de Amerikaanse Major League Soccer, zodat hij wat rustiger af kan bouwen. Bovendien is een dergelijke stap natuurlijk financieel aantrekkelijk en is er een stuk minder afbreukrisico.

In de maand november van het afgelopen kalenderjaar speelde Robben zijn laatste officiële wedstrijd voor Bayern en sindsdien heeft hij te kampen met blessures. Er was eventjes sprake van dat hij misschien toch definitief zou stoppen door alle fysieke ongemakken waarmee hij te maken heeft, maar de voormalige aanvoerder van het Nederlands elftal wil dus toch nog een jaartje doorgaan. Internazionale wilde hem graag naar de Serie A halen, maar heeft naar verluidt nul op het rekest gekregen door de MLS-wens van de buitenspeler.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.