Voetbal4u.com

Eredivisie Voormalig perschef Ajax maakt Juventus woest: ‘Blijkbaar op hun ziel getrapt’

David Endt die in het verleden perschef was van Ajax heeft zich in Italie niet bijster populair gemaakt. In een gesprek op de Italiaanse radio liet hij zich namelijk uit over de Champions League-finale van 1996. De Oude Dame speelde die toen tegen Ajax en ze zouden stijf hebben gestaan van de doping.

“Ik heb ze op de ziel getrapt, blijkbaar. Maar het verhaal ligt iets anders. Ik werd naar aanleiding van de loting geïnterviewd door Radio Kiss Kiss uit Napels. Daar zijn ze natuurlijk anti-Juventus. Die kwamen meteen met de suggestie dat ze ‘natuurlijk’ gedrogeerd waren voor de Champions League-finale van 1996. Toen lachte ik”, legt Endt uit bij De Tafel van Kees.

“Ja, dat zal een extra motivatie zijn voor Ajax. Dat was het, maar als je naar Juventus wijst, hakken ze je arm eraf. Ik heb een grote fout gemaakt. In het gesprek werd ik er wel een beetje door verrast. Er was een lacherige sfeer, dus ik lachte mee. Een dommigheid van mij, maar dat het zo opgeblazen wordt is ook typerend voor Juventus.” Diverse Juve-coryfeeën reageerden witheet op Endt in Italië.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.