Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona gaat bod neerleggen voor speler van FC Groningen’

FC Barcelona wil een speler van FC Groningen contracteren. Volgens RTV Noord wil de Catalaanse grootmacht een bod bij de Noorderlingen neerleggen voor Ludovit Reis.

Het regionale medium schrijft: “De Spaanse topclub FC Barcelona heeft serieuze interesse in FC Groningen-middenvelder Ludovit Reis. De verwachting is dat er volgende week een officieel bod wordt uitgebracht.”

“De 18-jarige Reis, die zelf niets kwijt wil over de interesse, maakt dit seizoen indruk op het middenveld bij FC Groningen en speelde al 25 wedstrijden. Er zouden inmiddels meerdere gesprekken hebben plaatsgevonden met José Mari Bakero, technisch directeur van Barcelona”, aldus het regionale medium.

 



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.