Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Ivan Leko overweegt belangrijke wissel in basisploeg Club Brugge tegen Standard’

Vanavond speelt Club Brugge in de Play-Off 1 een superbelangrijke wedstrijd tegen Standard Luik. Door beide teams moet er gewonnen worden om zicht te houden op de titel in de Pro League. Het Nieuwsblad weet te melden dat Arnaut Danjuma Groeneveld waarschijnlijk zijn rentree gaat maken in de basisploeg van Ivan Leko.

SUPERTIP! VOORSPEL DEZE 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN WIN €50.000!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!!! facebook

Gezien de capaciteiten van de Nederlander en het feit dat hij na maanden blessureleed weer helemaal fit is, is dat vrij logisch. Maar de voorbije weken deden zijn concurrenten op de flank, Krépin Diatta en Emmanuel Dennis, het uitstekend. Zowel tegen Gent als op Anderlecht, was het duo beslissend. Eén van hun twee nu op de bank zetten, zou een enorme en onverdiende domper betekenen. Leko zal dus een gevoelige keuze moeten maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.