Voetbal4u.com

Jupiler League VANAVOND: Club Brugge – Standard (Play-Offs 08-04-2019)

Vanavond spelen Club Brugge en Standard Luik tegen elkaar in de strijd om de Play-Offs. Een ongekende belangrijke wedstrijd in de strijd om het kampioenschap. Club Brugge staat op een tweede plaats achter koploper Genk en Standard op een derde plaats met slechts één puntje achterstand. Wie denk jij dat deze pot gaat winnen? Volgens de bookmaker is Club Brugge de favoriet maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Play-Offs live uit te zenden via hun website. Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers natuurlijk. Daarnaast bieden ze je na registratie ook een 200% tot 80euro welkomstbonus aan. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 euro en Unibet.BE stort er dan 20 euro bovenop. Of denk gelijk groot en stort 40 euro en dan storten ze er 80 euro voor je bovenop! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze wedstrijd!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.